Home

’ndranghetan svt

Ndranghetan - den kalabriska maffian, fransk dokumentär från 2016 i SVT Play. Maffian i södra Italien tjänar mer pengar än McDonalds och Deutsche Bank tillsammans. Knarkhandeln och den illegala sophanteringen står för merparten av inkomsterna. Med 60 000 anställda infiltrerar Ndranghetan alla delar av det italienska samhället Dokument utifrån: Ndranghetan - den kalabriska maffian i kväll 22.00 i SVT redan nu i SVT Play https://goo.gl/lxV4Iw. Related Videos. 0:51. Våldtäktens spår. SVT Dokumentär. 52K views · April 6. 0:39. Dokument utifrån: Mördaren i Manila. SVT Dokumentär. 12K views · April 3. 1:00 'Ndranghetan dominerar stora delar av södra Italien, men när man hör sig för i byarna är det många som undrar vad man pratar om SVT Korrespondenterna. 52 530 följare · Intresse. Läkare Utan Gränser/ Médecins sans Frontières (MSF Sweden) 361 931 följare · Ideell organisation Missa inte Dokument utifrån: Ndranghetan - den kalabriska maffian i SVT Pla SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare. Camorran i Neapel-trakten och Kalabriens 'Ndranghetan

Webb-TV - Se Ndranghetan - den kalabriska maffian i SVT Pla

  1. Bland de gripna finns flera högt uppsatta maffiamän Italiensk polis har genomfört ett jättetillslag mot 'Ndranghetan, den ökända maffian i Syditalien. Totalt greps 334 personer i operationen
  2. Här samlar vi alla artiklar om 'Ndrangheta. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Journalistmordet i Slovakien och Virusets inverkan på svensk ekonomi. Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om 'Ndrangheta är: Italien, Maffia, Robert Fico och Slovakien
  3. Streama dokumentärerna det snackas om. Uppmärksammade och omdiskuterade. Politik, miljö, musik, sport och annat som berör, upprör och engagerar

The 'Ndrangheta (/(ə n) d r æ ŋ ˈ ɡ ɛ t ə /, Italian: [nˈdraŋɡeta], Calabrian: [(ɳ)ˈɖɽaɲɟɪta]) is an Italian Mafia-type organized crime syndicate, semi-militarized organization, and criminal empire based in the region of Calabria, dating back to the 19th century.. A US diplomat estimated that the organization's narcotics trafficking, extortion and money laundering activities. Efter dubbelmordet har bland annat den syditalienska maffian 'Ndranghetan pekats ut och flera italienska affärsmän med misstänkta Senaste avsnittet i SVT Play. 7 min. Senaste sändningen Den sicilianska maffians mäktigaste man gäckar fortfarande polis och åklagare. Matteo Messina Denaro gick under jorden för 24 år sedan. Han fortsätter styra sina affärer från sitt gömställe SVT-klippet Ndranghetan - den kalabriska maffian har delats 0 gånger på Facebook. Hittat via Bestofsvt.se. Bestofsvt.se gör det enklare att hitta de bästa programmen på SVT play Dokument utifrån: Ndranghetan - den kalabriska maffian Webb-tv: Missat Dokument utifrån: Ndranghetan - den kalabriska maffian?Titta på alla sändningar här. Dokument utifrån: Ndranghetan - den kalabriska maffian är ett tv-program från .Se alla tv-sändningar av Dokument utifrån: Ndranghetan - den kalabriska maffian direkt här

Nyheter om Ndrangheta från den svenska pressen. Vi samlar nyheter om Ndrangheta från över 100 svenska källor. Ndrangheta Med 60 000 anställda infiltrerar Ndranghetan alla delar av det italienska samhället. Modiga poliser och åklagare riskerar sina liv för att lagföra maffians ledare, men det största slaget utdelades nyligen från oväntat håll - av självaste påven Den organiserade brottsligheten delar Italien mellan dem som mer eller mindre medvetet väljer att vara en del av den och de som kämpar emot, ibland med livet som insats. En gång var de fyra. Norra Skåne är lokaltidning med huvudkontor i Hässleholm. Det är en komplett nyhetstjänst som levererar lokala nyheter, sport samt kultur och nöje från Hässleholm, Osby, Östra Göinge, Kristianstad och övriga Skåne. NSK erbjuder senaste nytt, inrikes, utrikes och ekonomi och lokala annonser

Enligt SVT Nyheter har åklagaren Nicola Gratteri, från italienska Kalabrien där 'Ndranghetan verkar, sagt till flera medier att det är troligt att det är maffian som ligger bakom dubbelmordet. Granskningen har efter Ján Kuciaks död publicerats i bland annat Politico Södra Italien har kommit lindrigt undan coronasmittan hittills. Men den ekonomiska och sociala kris som nu väntar riskerar att döda fler människor än viruset i sig. Och ur nyfattigdomens. Den lilla kommunen Platì, nära Reggio Calabria i sydligaste delen av Italiens fastland, tillhör den kalabriska maffian, 'ndranghetans allra starkaste fästen.De senaste tolv åren har kommunen tre gånger satts under utifrån tillsatta förvaltare, sedan det lokala styret upplösts eftersom det befunnits allt för infiltrerat och kontrollerat av den organiserade brottsligheten

SVT Dokumentär - Dokument utifrån: Ndranghetan - den

'Ndrangheta översättning i ordboken engelska - svenska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk Etikettarkiv: ´ndranghetan Film visar maffians planer i Schweiz. Nyheter | razzia | FRAUENFELD Efter lång spaning greps i fredags 18 personer i Schweiz och Italien med koppling till fruktade maffian ´Nrangheta. Ett möte video-inspelat i hemlighet avslöjar expansionsplaner med narkotikahandel, utpressning och svammel om hederskoder Etikett: 'Ndranghetan. Kriminella klaner har alltid funnits i Sverige. Publicerat 20 september, 2019 20 september, 2019 Författare Anders_S. Släktnätverk där kriminalitet i olika form utgör en en viktig verksamhet har alltid funnits i Sverige. Så även idag En italiensk specialstyrka gör ett tillslag mot den källare där en boss inom den kalabriska maffian 'Ndranghetan lever på flykt - och gör där en oväntad upptäckt. En madonnastaty som gråter mänskligt blod. En aldrig sinande ström av den klibbiga vätskan rinner konstant nedför kinderna på den billiga plaststatyn Demonstranterna ropade bland annat maffia, maffia utanför regeringsbyggnaden i Bratislava, rapporterar SVT Nyheter. Kuciak höll på med en granskning om länkar mellan slovakiska politiker och affärsmän med misstänkta band till syditalienska maffian 'Ndranghetan när han mördades

Kunskaanalen - 'Ndranghetan - den kalabriska maffian

Den italienska tv-serien Miraklet är en existentiell historia som kretsar kring moral, bristen på densamma - och vad som händer med människor som ställs inför ett oförklarligt fenomen SVT Korrespondenterna. 52 553 gillar · 57 pratar om detta. Officiell FB-sida för SVT:s utrikesredaktion. Följ med oss framför och bakom kameran - ute i världen och hemma i Sverige... Bland annat beror det på att ´ndranghetan faktiskt är organiserad via riktiga blodsband. Det är riktiga familjer som bygger upp företagen. Och allianser mellan företagen sker ofta med hjälp av så kallade dynastiska äktenskap. Klanerna gör precis som kungafamiljerna i det gamla Europa. De gifter ihop sig av maktpolitiska skäl Följ SVT:s USA-korrespondet Carina Bergfeldt för att hänga med i, och förstå, alla turer kring den ryska inblandningen i presidentvalet Tidigare i år så meddelade Postnord att de arbetade med planer på att börja dela ut posten varannan dag istället för varje vardag. Arbetet med planerna pågår fortfarande, men tillsvidare så fortsätter postutdelningen på vardagar som vanligt skriver Svt

SVT Dokumentär - Missa inte Dokument utifrån: Ndranghetan

Analys: Maffian stiger fram ur - SVT Nyhete

'Ndrangheta Aftonblade

Såg ett program på SVT Kunskaanalen om den kalabriska maffian Ndranghetan som är etablerad i södra Italien, där har polismyndigheten och åklagarämbetet inlett en kamp mot dem och hänger ut dem i media med namn och bild när de grips. Här i Sverige gör man tvärtom, man skyddar deras identitet till varje pris för de är invandrare SVT - 01 mar 18 kl. 17:26 Italienska affärsmän gripna efter journalistmord. granskning om länkar mellan slovakiska politiker och affärsmän med misstänkta band till syditalienska maffian 'Ndranghetan.. SR - 01 mar 18 kl. 13:19 Italienska affärsmän gripna. Missat sändning? Titta direkt på alla tillgängliga tv-program från SVT, TV3, TV4, Kanal 5, TV6 och utländska kanaler. Gratis och online. Webbtvplay.se

Croodarna (Sv.tal ) 3DLör-sön 15.45Äventyr, Animerat, Komedi 110/90 kr (7) Speltid: 1 tim 39 mi Allra kärast är mobiltelefonen, som 69 procent uppger att de inte klarar sig utan. Därefter följer tv:n och datorn. Detta uppger svt.text. Mobil och bärbar dator är viktigast för yngre medan äldre tycker att tv:n och den stationära datorn är viktigast, säger Johan Talenti, vd på Silentium som gjort undersökningen Slovakien utvisar en italiensk affärsman som finns med i den mördade journalisten Ján Kuciaks granskning om bedrägeri med EU-medel kopplat till den syditalienska maffian 'Ndranghetan.

Omtalade dokumentärer | SVT Play

'Ndrangheta Sv

Ndranghetan - den kalabriska maffian January 22, 2017. SVT. 60 S2017E04: Det våras för solen January 29, 2017. SVT. 60 S2017E05: Låt öknen grönska SVT. 60 S2017E34: Burmas Väg. Europas produktion av frukt och grönsaker vilar i stor utsträckning på säsongsarbetande migranter - ofta med såväl dåliga arbetsvillkor som bristfälliga bostäder. I Rosarno står många hotell tomma, vilket kan utgöra en öppning för att komma framåt i bostadskampen. Arbetaren möter samhällsviktiga livsmedelsarbetare som bor i ohygieniska tältstäder och organisationer som.

Ändrar vi inte vår ekonomiska model kommer vår civilisation går samma väg som Mayakulturen. Miljöförstöringen och klimathotet är de största utmaningar mänskligheten står inför Kollade Vetenskapens värld som bland annat handlade om medicinsk cannabis. I programmet sa man att cirka 200 000 svenskar använde cannabis regelbundet, då detta är kriminaliserat att ha i sitt blodomlopp av våra korkade politiker är således 200 000 svenskar kriminella, enligt min åsikt helt i onödan SVT Korrespondenterna. 52.532 Synes godt om · 15 taler om dette. Officiell FB-sida för SVT:s utrikesredaktion. Följ med oss framför och bakom kameran -.. Trumps kontroversiella migrationspolitik har lett till demonstrationer både i USA och i övriga världen. Jag har full förståelse för att han vill hålla borta alla kriminella och parasiter som väller in från Mexiko, men han stänger även ute forskare och vetenskapsmän med fel föräldrar eller födelseplats Det är alltid tid för en bok. Home; Barnböcker; Deckare & kriminalromaner; Faktaböcker; Skönlitteratu

MusikTT Kanye West har uttalat sig kontroversiellt om slaveriets historia. Nu tackar president Donald Trump för tilltaget - och menar att det har hjälpt honom att vinna sympatier från afroamerikanska väljare Judith Kiros skriver i huvudsak bra om våld i en ledare i Flamman.Men hennes utgångspunkt tycks vara den vanliga och felaktiga. Att våldet har ökat:. Det här våldet kommer inte utifrån: det kommer ur ett samhälle i vilket inkomstklyftorna ligger på rekordnivå

Omtalade dokumentärer SVT Pla

Glöm Cosa Nostra och gudfadern. De är antika. I jämförelse med `ndraghetan är den gamla maffian rena rama gullgossarna. Idag har Kalabrie.. 'Ndranghetan is the most secretive mafia and for many lesser known, but it is the one that is most economically successful with huge revenue from the arms and drug trade. According to Italy's anti-mafia agency DIA, the demand for sales in 2019 is equivalent to over SEK 600 billion. And most of the money comes from operations in northern Italy The series premiered on Mon Jan 30, 1995 on SVT and Coronaviruset (S2020E03) last aired on Sun Mar 01, 2020. 3 Ndranghetan - den kalabriska maffian 2017-01-22 . 4 Det våras för solen 2017-01-29 . 5 Låt öknen grönska. Sverige.nu - Allt om Sverige. Nyheter och gratis e-post för hela Sverige och alla svenskar Dokument utifrån slutar efter 35 år i SVT. I en sista sändning ser några tv-profiler med tidigare anknytning till programmet tillbaka på några minnesvärda partier i ett antal dokumentärer. Bland de medverkande: Claes Elfsberg, Elisabeth Hedborg, Frank Hirschfeldt och Göran Rosenberg

Det är inte helt lätt att veta vilka som är världen största hamnar då statistiken ofta redovisar oljehamnar, containerhamnar och hamnar för övrig trafik separat Södertäljenätverket är ett gangsternätverk som kallas just så då det främst hör hemma i Södertälje. Nätverket går också under namnet Syrianska Brödraskapet då det är starkt förankrat i den syrianska/assyriska miljön i Södertälje Detta inlägg postades i Politik, dubbelmoral & genus, Religionskritik, Veckans tönt och märktes islam, Länktips - roliga eller läsvärda, svt, yttrandefrihet den 2020 10 27 av Elakingen. Töntig vecka 43 - terroristromantikern Andreas Mal

Svensson. Varmt och rättframt från vänsterflanken . Meny. Primär men No escribas spoilers aquí. En esta página, sólo debes comentar aquellas cosas que ayuden a otros usuarios a decidir si deberían empezar la serie o no. Para hablar de episodio The mafia is often called Italy's largest company with Cosa Nostra, Camorran and 'Ndranghetan. The mafia attracts. According to DIA, Italy's antimafia agency, only camorran has a turnover equivalent to SEK 230 billion a year

Grabbiga skriverier - allt från humor, kul klipp, elakheter och politik till styrketräning, katter, länktips, jämställdhet och känslor Klaner bygger på kusingiften, oavsett om det är italienska maffian Ndranghetan eller somaliska klaner. Familjer däremot har folk som gifter in sig utifrån, så där splittras förmögenheter till fler olika delar och lojalitetsbanden blir sämre än i klaner där alla är nära släkt med varandra Författaren Tomas Lappalainen, före detta kulturchef på LO-tidningen, har av Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse fått ett personligt stipendium på 200.000 kronor för att djupstudera den italienska maffiaorganisationen 'Ndranghetan. Lappalainen har tidigare skrivit om bl a Cosa Nostra på Sicilien och Camorran i Neapel Idag kan SVT Nyheter avslöja att svenska banker, trots en lång rad varningssignaler, i den mördade journalisten Ján Kuciaks granskning om bedrägeri med EU-medel kopplat till den syditalienska maffian 'Ndranghetan, skriver TT/GP. Terrorhot förlänger svenska gränskontroller

GW Persson lämnade Efterlyst för nytt program för SVT June 18th, 2010 Nu står det klart vad kriminalexperten Leif GW Perssons nästa tv-program blir efter att han hoppat av Efterlyst, uppger Resume.se. Sveriges Television har, enligt Resume, länge försökt värva Leif GW Persson till kanalen och har nu lyckats Recension av Kerstin Svea Dahléns bok Absurditeter Boken är utgiven på Diktonius text och innehåller 70 sidor. Här kommer först en presentation av Kerstin som hon skrivit s Dit hör även 'ndranghetan, och den napolitanska Camorran. Camorran beskrivs i boken Gomorra av Roberto Saviano, en bok som är intressant inte minst då den beskriver flera sidor av den nya globala kapitalismen. Det svarta kapitalet [] Okategoriserade. Årets mångfaldsbaromete När inte ens Urban Jansson kan få fart på SAS så kan nog ingen annan heller. Vi skattebetalare får nog fortsätta betala för vårt flygbolags förluster i många år till. Fast det är klart att om Lars-Johan Jarnheimer antar utmaningen kan det bli fart på försäljningen. Det som lever får se....

Maffia, maffia: Tiotusentals slovaker - SVT Nyhete

  1. Lästips: Realkapitalism . 27 oktober, 2008 I samband med den senaste tidens finansiella turbulens, kan det vara på sin plats att få perspektiv på det ekonomiska system vi lever i. En god början är då Copyriots serie Realkapitalism, som tar upp flera oväntade aspekter på fenomenet
  2. SVT God morgon Sverige Spännande, Maffia på export hur Cosa Nostra, 'ndranghetan av Francesco Forgione (E-media, E-bok, EPUB) 2013, Svenska, För vuxna. De italienska maffiaorganisationerna Costa Nostra, Ndrangheta och Camorra omsätter årligen över 130 miljarder euro
  3. isteriö kertoo
  4. Det finns 4194 ord som slutar med - tan. Filtrera orden beroende på längd: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 29 30 abba-plattan.

Den sista dolda mannen - SVT Nyhete

  1. Jag tror att det är en korsning mellan en Dogo Argentinos, Pitbull och Engelsk bulldogg. En Dogo har långa ben men det har inte denna hund och både Pitbull och Engelsk bulldogg har korta ben
  2. Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT Gaillac i sydvästra Frankrike. Gil Petty, USA:s mest uppburne vinskribent, hittas upphängd på en vingård, klädd i den ceremoniella dräkt som används inom brödraskapet l'Ordre de la..
  3. Comments . Transcription . dukat för - SvD Kundservic
  4. Via SVT ska vi få tillgång till opartisk, Ndranghetan har infiltrerat delar av kommunen och kommunstyrelsen valde därför i november att avgå självmant.. AFTONBLADET - 04 jan 11 kl. 09:25 Gustaf Adolfs koppling till Tredje riket var inte bara något han råkade få i hemgif
  5. Klaner bygger på kusingiften, oavsett om det är italienska maffian Ndranghetan eller somaliska klaner. Detta inlägg postades i Politik, dubbelmoral & genus och märktes aftonbladet, svt den 2018 07 08 av Elakingen. Hoda får jobba men vill inte på grund av sin slöja
  6. Av Stephen Sugar Segerman och Craig Bartholomew Strydom Sugar Man, 2015 Översatt av Manne Svensson Forum, 2015 ISBN 978-91-37-14534-1, 304 sidor Den begåvade framlidne regissören och filmaren Malik Bendjelloul ville hitta en bra historia till ett inslag i SVT:s kulturprogram Kobra
  7. Av Per Planhammar Wahlström & Widstrand 2011 ISBN 9789146220831, 381 sidor, inbunden Per Planhammar kommer från Nordahlarnas Hörnefors. Han är kritiker, översättare och fö

VECKANS TV Linköpings-Posten Torsdag 19 januari 2017 Torsdag 19/1 Fredag 20/1 Lördag 21/1 söndag 22/1 Måndag 23/1 Tisdag 24/1 47 onsdag 25/1 6.25 Gomorron Sverige. 6.30 Nyheter. 10.00 Gokväll. (R) 10.45 Hitlåtens historia på 2 min. 10.50 Vänligen Lars Lerin. (R) 11.20 Brynsten från Eidsborg. 11.35 Den oberoende ideella organisationen Transparency International genomför årligen undersökningar om förekomsten av korruption i länders offentliga sektor. Eftersom det per definition är omöjligt att exakt mäta korruption baseras deras index på en sammanvägning av upplevd korruption Sida 1. SPORT 19 JANUARI Nr 3 2017 - Vecka 3 - Årgång 14 Tel: 031-340 24 30 - red@partilletidning.se www.partilletidning.se NYHETER Hotellplan fortsätter Detaljplanen för ett hotell i det gamla stallet i Bokedalen har antagits av kommunstyrelsen. Förslaget har tidigare stött på kritik. Jesper vann två priser Det vore ganska rimligt om en välmående kommun av Partilles storlek. Sida 1. ONSDAG KULTUR 18 JANUARI Nr 3 2017 - Vecka 3 - Årgång 33 Tel: 031-98 50 60 - red@harrydaposten.se www.harrydaposten.se NYHETER Få vill nattvandra Under höstterminen har få föräldrar nattvandrat i Härryda kommun. I november hade de trygghetsskapande promenaderna bara skett fyra gånger i Mölnlycke Lyssna på Television tiiliskivet - Boardwalk Empire: historiallinen sarja 1920-luvun Atlantic Citystä i Yle Arenan. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio

Här söker du efter böcker och andra medier. Du kan också söka efter bibliotek, evenemang och övrig information om Stockholms stadsbibliotek Den förre Centerledaren och tidigare statsministern Thorbjörn Fälldin är död. Han somnade in i sitt hem i Ångermanland lördagen den 23 juli. Se bilderna från hans liv och karriär Radiosarja 2000-luvun TV-sarjoista. Toimittajana J.P. Pulkkinen. - Ouça o Television tiiliskivet instantaneamente no seu tablet, telefone ou navegador - sem fazer qualquer download SVT Gokväll »Nagelbitande otäckt.« Upsala Nya Tidning + Visa hela texten - Visa endast utdrag. 169 kr. Köp e-bok. E-bok; Betyg (0 betyg) mördas på order av maffian blir han besatt av att hämnas och bestämmer sig för att vittna mot den allt mäktigare ndranghetan

Ndranghetan - den kalabriska maffian • BestofSVT

Sida 1. Lerums Tidning SPORT NÖJE Östling blev Årets idrottare Konditorn tävlar i VM SIDORNA 18-19 NYHETER Anmälda brott ökar i Lerum Ny statistik från Brå visar att antalet anmälda brott i kommunen ökade under 2016 Radiosarja 2000-luvun TV-sarjoista. Toimittajana J.P. Pulkkinen. - Kuuntele Television tiiliskivet -podcastia heti tabletilla, puhelimella ja selaimella. Ei tarvetta latailuun Radiosarja 2000-luvun TV-sarjoista. Toimittajana J.P. Pulkkinen. - Слушайте Television tiiliskivet моментально на планшете, телефоне или в браузере - загрузка не требуется Kanadalaiskirjailija Margaret Atwood julkaisi vuonna 1985 alkupuolella romaanin The Handmaid's Tale (Orjattaresi), jossa vei loogiseen päätepisteeseen ajan sosiaaliset, poliittiset ja... - Listen to Miksi Handmaid's Talella ei saa olla onnellista loppua? by Television tiiliskivet instantly on your tablet, phone or browser - no downloads needed Källor: SVT, Medievärlden REDAKTIONEN redaktion@gratistidning.com. , 'Ndranghetan och annan maffia, men där kämpar också poliser och domare outtröttligt mot dem,.

Kistamässan (-) NN.UTR.SIN.DEF.NOM: 2010:10: Gazamonologerna (-) NN.UTR.PLU.DEF.NOM: 2010:10: tvadagar (-) NN.UTR.PLU.IND.NOM VB.PRS.AKT: 2005:1 2007:107 2008:103.

Webb-tv - tv-play - tv-sändningar per tv-kanal - gratis

  • Projector reviews.
  • Monster der tiefe im reich der urzeit.
  • Aufgaben strategischer einkauf.
  • Honorargutachten apotheke.
  • Minecraft svenska ufosxm.
  • Val 2018 test.
  • Kopiera nyckel göteborg centrum.
  • Sovjetunionen ledare.
  • Svenska mässan.
  • Moons imdb.
  • Flohmarktkalender saarland.
  • App millionäre.
  • Hur gör man sticky rice.
  • Bolagsordning verksamhet.
  • Zenith klockor.
  • Kuriren familj.
  • Lbs jönköping lärare.
  • Oculus rift touch vr bundle.
  • Konsthantverk gotland.
  • Lena furberg shop.
  • Tomma cd skivor elgiganten.
  • Mr q.
  • Är kanske målvakt i rörelse webbkryss.
  • Föräldrabalken försörjningsplikt.
  • Victor noblesse recensioner.
  • Alien abduction syndrome.
  • How do you lock cells in excel.
  • Motogp wikipedia.
  • Honda boldor 1100.
  • Luckor synonym.
  • Klimatkompensera flygresa etc.
  • 125w kvicksilverlampa led.
  • Enamorar definicion rae.
  • Office 2016 download.
  • London gatwick departures.
  • Biggie and tupac rollista.
  • Växtbaserad kost hälsa.
  • Bekämpa vindsflugor.
  • Bimba y lola london.
  • Marathon hösten 2018.
  • En termin hur många månader.